ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΦΩΤΙΑ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ (χρόνος συμπλήρωσης 1 λεπτό περίπου) ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ

Συνεργείο Καθαρισμού, Πάρτε την καλύτερη Προσφορά

Αποκατάσταση από φωτιές σε ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

clean.bestgr.grCleaning_house_after_fire5Χώροι που μετά από πυρκαγιά έμοιαζαν αδύνατον να αποκατασταθούν, η εταιρεία μας με τον εξοπλισμό, την τεχνογνωσία και την βοήθεια του τμήματος ανακαίνισης-δόμησης, τα επανέφερε λειτουργικά, όμορφα, καθαρά και κυρίως ασφαλή.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ

Κύριο ΘΕΟΔΩΡΟ ΠΡΙΦΤΗ

Τηλ. 6932 530 750

Η αποκατάσταση επιφανειών μετά από φωτιά είναι μια πολύπλοκη διαδικασία. Πρέπει να γίνεται απο εξειδικευμένους τεχνικούς και με ειδικά προϊόντα.Παρόλα αυτά μπορείτε να ακολουθήσετε ορισμένες διαδικασίες για να αντιμετωπίσετε εύκολες περιπτώσεις.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΦΩΤΙΑΣ

Καλώντας την εταιρία μας , αυθημερόν σας επισκέπτεται εκπρόσωπος μας, και υποβάλει τεχνική και οικονομική προσφορά, για τον καθαρισμό του χώρου σας , χωρίς καμία επιβάρυνση.
Μετά από την προγραμματισμένη επίσκεψη σας ενημερώνουμε για τον εξοπλισμό της εταιρεία μας, τα κατάλληλα μηχανήματα, και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που διαθέτουμε,για τον ειδικό καθαρισμό του χώρου σας.
694349Τα μηχανήματα που διαθέτη η εταιρία μας μπορούν να καθαρίσουν οποιοδήποτε χώρο μετά από πυρκαγιά ακόμη και στην περίπτωση που είναι (υπόγειος, χωρίς φρεάτια νερού ,χώρους χωρίς νερό η ρεύμα ) τα μηχανήματα μας ποικίλουν και τα περισσότερα είναι αυτόνομα, τα μηχανήματα μας πλένουν και στεγνώνουν τα δάπεδα και τους τοίχους προκειμένου να είναι έτοιμη για τη βαφή. . Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και απομάκρυνση όλων τον κατεστραμμένων αντικείμενων με δικά μας μέσα και προσωπικό, τον καθαρισμό τον αντικειμένων που θα επαναχρησιμοποιηθούν ,καθώς και των επίπλων.
Παράλληλα ο καθαρισμός μπορεί να πραγματοποιηθεί όλες τις ημέρες και ώρες και αργίες αν ο χώρος είναι επαγγελματικός.

Το πρόγραμμα καθαρισμού που ακολουθεί η εταιρεία μας ενδεικτικά έχει ως εξής:
13600008Στο καθαρισμό που πραγματοποιούμε συμπεριλαμβάνονται τοίχοι, πόρτες, σωλήνωσης, φρεάτια. αντικείμενα έπιπλα μοκέτες κ.α

Το προαναφερόμενο πρόγραμμα καθαρισμού διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε κτιρίου, και εφαρμόζετε από εξειδικευμένο προσωπικό.
Παράλληλα υπάρχει επόπτης εργασίας ο οποίος επιβλέπει το προσωπικό καθώς και τις εργασίες καθαρισμού.

Ο έμπειρος τεχνικός μας αποκατάστασης πυρκαγιάς γνωρίζει ότι ο καπνός μπορεί να διεισδύσει μέσα σε κοιλότητες των δομικών υλικών, προκαλώντας κρυφές ζημιές και οσμή. Η γνώση του των εγκαταστάσεων του κτιρίου τον βοηθά να εξετάσει σε ποιο βαθμό η ζημιά από την κάπνα μπορεί να έχει εξαπλωθεί.

Χρησιμοποιούμε ειδικά αμερικάνικα καθαριστικά τελευταίας τεχνολογίας που βγάζουν την κάπνα εντελώς, και εξαφανίζει την μυρωδιά του καμένου από το χώρο που καθαρίστηκε. 

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, αναλαμβάνουν τη μελέτη και αποκατάσταση του χώρου σας μετά από πυρκαγιά άμεσα και αξιόπιστα.

Τί δεν πρέπει να κάνετε μετά από μία πυρκαγιά

  • Μην επιχειρήσετε να πλύνετε τοίχους ή βαμμένες επιφάνειες ή μοκέτες προτού μας συμβουλευτείτε.
  • Μην επιχειρήσετε να καθαρίσετε τις ηλεκτρικές συσκευές που μπορεί να επηρεάστηκαν από την φωτιά, την θερμοκρασία ή το νερό χωρίς να συμβουλευτείτε έναν εξουσιοδοτημένο τεχνικό αποκατάστασης
  • Μην καταναλώσετε οιαδήποτε συσκευασμένα τρόφιμα, κονσέρβες ή ποτά που ήταν αποθηκευμένα κοντά στη φωτιά
  • Μην ενεργοποιήσετε φωτιστικά ορφής εάν η οροφή έχει βραχεί. Η καλωδίωση μπορεί να έχει υποστεί ζημιά
  • Μην στείλετε ενδύματα σε ένα συνηθισμένο καθαριστήριο. Επιφανειακός καθαρισμός μπορεί να αφήσει οσμή καμένου

Μερικά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε για τον καπνο:

  • Θερμός καπνός μεταναστεύει στις πιο δροσερές περιοχές και τα ανώτερα επίπεδα ενός ορόφου
  • Καπνός κυκλοφορεί χρησιμοποιώντας τις οπές γύρω από τους σωλήνες του υδραυλικού συστήματος για να πάει από όροφο σε όροφο.
  • Τα υλικά που κάηκαν και επακόλουθα το είδος της κάπνας που προκλήθηκε μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη διαδικασία αποκατάστασης.

dt.common.streams.StreamServer1_wa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

clean.bestgr.grCleaning_house_after_fire9 clean.bestgr.grCleaning_house_after_fire11 clean.bestgr.grCleaning_house_after_fire22 clean.bestgr.grCleaning_house_after_fire32 clean.bestgr.grCleaning_house_after_fire44 clean.bestgr.grCleaning_house_after_fire66 clean.bestgr.grCleaning_house_after_fire342 clean.bestgr.grCleaning_house_after_fire432 clean.bestgr.grCleaning_house_after_fire444 clean.bestgr.grCleaning_house_after_fire654 Cleaning_house_after_fire ICOAST-EBOLA-HEALTH-HOSPITAL clean.bestgr.grCleaning_house_after_fire1 clean.bestgr.grCleaning_house_after_fire2 clean.bestgr.grCleaning_house_after_fire3

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΦΩΤΙΑ, ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τί δεν πρέπει να κάνετε μετά από μία πυρκαγιά σπιτιού!

Μην επιχειρήσετε να πλύνετε τοίχους ή βαμμένες επιφάνειες ή μοκέτες προτού μας συμβουλευτείτε.

Μην επιχειρήσετε να καθαρίσετε τις ηλεκτρικές συσκευές που μπορεί να επηρεάστηκαν από την φωτιά, την θερμοκρασία ή το νερό χωρίς να συμβουλευτείτε έναν εξουσιοδοτημένο τεχνικό αποκατάστασης
Μην καταναλώσετε οιαδήποτε συσκευασμένα τρόφιμα, κονσέρβες ή ποτά που ήταν αποθηκευμένα κοντά στη φωτιά
Μην ενεργοποιήσετε φωτιστικά ορφής εάν η οροφή έχει βραχεί. Η καλωδίωση μπορεί να έχει υποστεί ζημιά
Μην στείλετε ενδύματα σε ένα συνηθισμένο καθαριστήριο. Επιφανειακός καθαρισμός μπορεί να αφήσει οσμή καμένου

Θέλετε καθαρισμό σπιτιού από φωτιά, γιατί να εμπιστευθείτε τους ειδικούς μας!

Μια πυρκαγιά μπορεί να προκαλέσει πολύπλοκες ζημιές λόγω της μοναδικής συμπεριφοράς του καπνού. Ο εξειδικευμένος τεχνικός πρέπει να ερευνήσει στον τόπο της ζημιάς και να καθορίσει τον βαθμό που επηρεάστηκαν τα δομικά υλικά και το περιεχόμενο, από τη φωτιά, τον καπνό, τη θερμότητα και την υγρασία.

Ένας έμπειρος τεχνικός αποκατάστασης πυρκαγιάς γνωρίζει ότι ο καπνός μπορεί να διεισδύσει μέσα σε κοιλότητες των δομικών υλικών, προκαλώντας κρυφές ζημιές και οσμή. Η γνώση του των εγκαταστάσεων του κτιρίου τον βοηθά να εξετάσει σε ποιο βαθμό η ζημιά από την κάπνα μπορεί να έχει εξαπλωθεί.

Τα προβλήματα καθαρισμού που έχει να αντιμετωπίσει κάποιος μετα την φωτιά είναι :

H αιθάλη που είναι ορατή και δυστυχώς εισχωρεί παντού
Kαι η οσμή που είναι αόρατη και σχετίζεται άμεσα με το είδος των υλικών που έχουν καεί.
Η διαδικασία αποκατάστασης βλάβης από πυρκαγιές περιλαμβάνει τον μετριασμό των ζημιών, τον καθαρισμό από την αιθάλη, και την εξουδετέρωση της οσμής.

Τα ανωτέρω απαιτούν ειδικά μηχανήματα (όπως πχ σκούπες με ειδικά φίλτρα ), ειδικά υλικά για τον καθαρισμό και την εξουδετέρωση της οσμής αλλά κυρίως εξειδικευμένο προσωπικό.

Η CLEAN BESTGR με πολύχρονη εμπειρία στην διαχείριση φθορών μετα από πυρκαγιά εγγυάται την σίγουρη και γρήγορη αποκατάσταση.

Μερικά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε για τον καπνό:

Θερμός καπνός μεταναστεύει στις πιο δροσερές περιοχές και τα ανώτερα επίπεδα ενός ορόφου
Καπνός κυκλοφορεί χρησιμοποιώντας τις οπές γύρω από τους σωλήνες του υδραυλικού συστήματος για να πάει από όροφο σε όροφο.
Τα υλικά που κάηκαν και επακόλουθα το είδος της κάπνας που προκλήθηκε μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη διαδικασία αποκατάστασης

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars ( 4.85 ) Η Συνολική Βαθμολογία Ποιότητας των επαγγελματιών μας.
Loading...