ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΑ, ΑΦΥΓΡΑΝΣΗ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ (χρόνος συμπλήρωσης 1 λεπτό περίπου) ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ

Συνεργείο Καθαρισμού, Πάρτε την καλύτερη Προσφορά

Αποκατάσταση Πλημμύρας, Αφαίρεση Νερού

Restoration Flood, Dehumidification_clean.bestgr.gr555

ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ

Κύριο ΘΕΟΔΩΡΟ ΠΡΙΦΤΗ

Τηλ. 6932 530 750

 

Restoration Flood, Dehumidification_clean.bestgr.gr32Πλημμύρισε το σπίτι σας, τα ξύλινα πατώματα (ΠΑΡΚΕ), οι τοίχοι, τα μάρμαρα, κτλ. καλέστε μας άμεσα να στεγνώσουμε το πάτωμα παρκέ πριν χαλάσει και η δαπάνη αντικατάστασης είναι μερικές χιλιάδες ευρώ.
water-damaged-wood-flooring-Restoration Flood, Dehumidification_clean.bestgr.grΠρολαβαίνετε να το σώσετε πριν είναι αργά
.

Μετά από μια πλημμύρα στο χώρο σας, και σε κτίρια που η τιμή σχετικής υγρασίας ξεπερνά το 70%, εμφανίζεται μούχλα και με τον χρόνο διαβρώνονται δομικά στοιχεία και περιεχόμενο.

Restoration Flood, Dehumidification_clean.bestgr.gr11ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσο καθυστερεί η απόφαση ανάθεσης του έργου στον ειδικό, τόσο πιο υψηλό θα είναι το κόστος αποκατάστασης των προβλημάτων που προέκυψαν.

Η παρατεταμένη έκθεση του οργανισμού μας, σε επίπεδα υγρασίας και μούχλας άνω του επιτρεπτού ορίου προκαλεί προβλήματα υγείας όπως χρόνια βρογχίτιδα.

Εφαρμογή σε:

Οικοδομές

Βιομηχανία

Εργασίες αποκατάστασης

Αποκατάσταση μετά από ζημιές νερού

Αποκατάσταση μετά από πλημμύρες σε κτίρια, διαμερίσματα, αποθήκες κελάρια

Προστασία από συμπύκνωση του ατμού

Αποθήκες

Restoration Flood, Dehumidification_clean.bestgr.gr7 Restoration Flood, Dehumidification_clean.bestgr.gr12 Restoration Flood, Dehumidification_clean.bestgr.gr32 Restoration Flood, Dehumidification_clean.bestgr.gr43 Restoration Flood, Dehumidification_clean.bestgr.gr44 Restoration Flood, Dehumidification_clean.bestgr.gr55 Restoration Flood, Dehumidification_clean.bestgr.gr65 Restoration Flood, Dehumidification_clean.bestgr.gr88 Restoration Flood, Dehumidification_clean.bestgr.gr344 Restoration Flood, Dehumidification_clean.bestgr.gr888 Restoration Flood, Dehumidification_clean.bestgr.grRestoration Flood, Dehumidification_clean.bestgr.gr66 water-damaged-wood-flooring-Restoration Flood, Dehumidification_clean.bestgr.gr waterRestoration Flood, Dehumidification_clean.bestgr.gr66

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΑ 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars ( 4.85 ) Η Συνολική Βαθμολογία Ποιότητας των επαγγελματιών μας.
Loading...