ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ (χρόνος συμπλήρωσης 1 λεπτό περίπου) ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ

Συνεργείο Καθαρισμού, Πάρτε την καλύτερη Προσφορά

Βιολογικοί Καθαρισμοί Σπιτιών, Χωρίς επιβάρυνση επίσκεψης προσφοράς

25 χρόνια εμπειρία.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

Τι είναι ο οικιακός ΚΑΤ”ΟΙΚΟΝ βιολογικός καθαρισμός ;

  • Οι έμπειροι τεχνικοί μας, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αναλαμβάνουν τον βιολογικό καθαρισμό στο χώρο σας και την ώρα που σας εξυπηρετεί προσφέροντας ένα άριστο αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Γιατί πρέπει να απομακρύνετε τα επιβλαβή μικρόβια άμεσα με βιολογικό καθαρισμό!

Μπορείτε λοιπόν να αναλογιστείτε γιατί επιβάλλεται να πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ένας πολύ καλός καθαρισμός στο εσωτερικό του σπιτιού.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ

Κύριο ΘΕΟΔΩΡΟ ΠΡΙΦΤΗ

Τηλ. 6932 530 750

Και όταν λέμε καθαρισμός, δεν εννοούμε το κλασσικό «μέσα – έξω» πλύσιμο, με το οποίο απλώς αφαιρούμε τα σκουπίδια και ξεσκονίζουμε όσο μπορούμε. Κατά αυτόν τον τρόπο τα μικρόβια, οι μύκητες και όλοι οι αλλεργιογόνοι ιοί (π.χ. τα ακάρεα) παραμένουν εντός του σπιτιού και κάνουν την επιβλαβή δουλειά τους.

Για να απομακρυνθούν όλα αυτά τα μικρόβια, ένας μόνο είναι ο τρόπος.

Ο βιολογικός καθαρισμός. Με την έννοια του βιολογικού καθαρισμού ορίζεται ο καθαρισμός εκείνος που επιτυγχάνεται με ειδικά μηχανήματα ψεκασμού – τριβής και ταυτόχρονης αναρρόφησης υγρών – στερεών (extractor).

Παράλληλα, συνδυάζεται το τρίψιμο με ειδική βούρτσα στην ταπετσαρία του σπιτιού, σε ταπετσαρίες, τις μοκέτες, τα πατάκια, αλλά και σε άλλους χώρους.

Με αυτό τον τρόπο, απομακρύνονται επαρκώς τα μικρόβια, οι βρωμιές, η σκόνη, τα ακάρεα, τα καυσαέρια, οι τρίχες των σκύλων κ.α.

Ακάρεα, αυτός ο άγνωστος…βλαβερός μικροοργανισμός!

Τα ακάρεα (βλαβεροί μικροοργανισμοί) είναι ο υπ’ αριθμόν 1 αλλεργιογόνος παράγοντας παγκοσμίως!

Ανήκουν στην ομάδα των αραχνοειδών και ζουν από τα επιθήλια που βγαίνουν από το σώμα μας. Ιδανικές συνθήκες για να αναπτυχθούν τα ακάρεα, είναι η υγρασία και η απουσία φωτός.

Για το λόγο αυτό, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και σχολαστική καθαριότητα. Σε τακτά χρονικά διαστήματα πρέπει να κάνουμε απορρύπανση (δηλαδή βιολογικό καθαρισμό), ώστε να φύγουν τα ακάρεα αλλά και όλα τα μικροβιακά φορτία που επιβαρύνουν, είτε το εσωτερικό του σπιτιού σας.

H μεγαλύτερη πυκνότητα ακάρεων παρατηρείται όταν υπάρχει υγρασία την άνοιξη ή το φθινόπωρο. Επιβλαβή δεν είναι μόνο τα ακάρεα τα ίδια, αλλά και τα περιττώματα τους, τα οποία είναι και αυτά υπεύθυνα για το άσθμα, αλλά και τον ερεθισμό του δέρματος.

 Που μπορεί να εφαρμοστεί ο ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ βιολογικός καθαρισμός στο σπίτι ;

  • Μοκέτες / χαλιά (παντός τύπου, ύφανσης, υλικού) [Περιλαμβάνει : Καθαρισμό σε βάθος, αφαίρεση λεκέδων, εξάλειψη οσμών, απολύμανση]
  • Καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες τραπεζαρίας ή γραφείου [Περιλαμβάνει : Αφαίρεση λεκέδων, εξάλειψη οσμών, απολύμανση]
  • Στρώματα ύπνου [Περιλαμβάνει : Βαθύ καθαρισμό με ειδική σκούπα υπέρυθρης ακτινοβολίας (UV Cleaning Technology) για την εξάλειψη των βλαβερών για την υγεία ακάρεων, αφαίρεση λεκέδων, εξάλειψη οσμών, απολύμανση]

Ποια είναι τα οφέλη του οικιακού ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ βιολογικού καθαρισμού ;

  • Εφαρμόζεται στο χώρο σας και σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα, χωρίς μετακινήσεις, έξοδα και σπατάλη πολύτιμου χρόνου.
  • Προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα από τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού καθώς εξασφαλίζει την απόλυτη και ασφαλέστερη καθαριότητα των χαλιών, των επίπλων και των στρωμάτων για εσάς και τα παιδιά σας, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

 ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ τις τιμές μας ΧΩΡΙΣ όμως να μειώσουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας !

Τί υπηρεσίες διαθέτει ο βιολογικός καθαρισμός σπιτιού;

Χαλιά / Μοκέτες

Καναπέδες / Καρέκλες / Λοιπά έπιπλα

Πολυθρόνες

Σκαμπό/υποπόδιο/πουφ

Ανάκλινδρα

Ταμπουρέ

Kαρέκλα τραπεζαρίας ή γραφείου

Στρώματα ύπνου

Στρώμα κούνιας

Μονό στρώμα

Ημίδιπλα στρώματα

Διπλό στρώμα

Υπέρδιπλο στρώμα

Υπόστρωμα / ανώστρωμα

Κεφαλάρι / Τραβέρσες / Ποδαρικό