Καθαρισμοί με Νανοτεχνολογία & Αδιαβροχοποίηση

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ (χρόνος συμπλήρωσης 1 λεπτό περίπου) ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ

Συνεργείο Καθαρισμού, Πάρτε την καλύτερη Προσφορά

Νανοτεχνολογία – Αδιαβροχοποίηση υψηλής διεισδυτικής ικανότητας και ανθεκτικότητας

Η εταιρία καθαρισμών BESTGR CLEAN, εφαρμόζει τη Νανοτεχνολογία στην Αδιαβροχοποίηση.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ

Κύριο ΘΕΟΔΩΡΟ ΠΡΙΦΤΗ

Τηλ. 6932 530 750

Τα προϊόντα νανοτεχνολογίας-αδιαβροχοποίησης έχουν σχεδιαστεί για συγκεκριμένες εφαρμογές για κάθε είδους επιφάνεια και για την κατασκευή των οποίων έχει χρησιμοποιηθεί η υψηλότερη τεχνολογία κατασκευής.

Χάρη στις επαναστατικές μεθόδους της νανοτεχνολογίας επιτυγχάνουμε μάξιμουμ προστασία αδιαβροχοποίησης με προϊόντα που δημιουργούν ένα λεπτό (100.000 φορές μικρότερο από μία τρίχα), αόρατο στρώμα επικάλυψης μόνο στις ίνες κάθε επιφάνειας αφήνοντας ελεύθερους τους πόρους για να αναπνέει.

Έτσι με τη Νανοτεχνολογία-Αδιαβροχοποίηση δεν αλλοιώνεται η όψη και η απόχρωση του υλικού στο οποίο εφαρμόζεται, δε δημιουργούνται ορατά ίχνη φιλμ στην επιφάνειά του και απολαμβάνουμε μια προστασία ανθεκτική σε ακτινοβολία UV, που δεν περιέχει στην σύστασή της κερί, ακρυλικά, βερνίκι, σιλικόνη ή σιλοξάνη.

Όταν κάνετε Νανοτεχνολογία – Αδιαβροχοποίηση:

Λεκέδες κάθε είδους όπως: καφές, κρασί, σάλτσες, ποτά, πετρέλαιο κλπ αφαιρούνται απλά με ένα πανί λίγο βρεγμένο ή στεγνό, χωρίς τη χρήση χημικών ή μηχανικών μέσων. Χάρη στις ιδιότητες του SiO2 καλύπτονται με ένα λεπτό αόρατο στρώμα επικάλυψης ΜΟΝΟ οι ίνες όσον αφορά ινώδεις επιφάνειες ή αντίστοιχα οι πόροι για άλλου είδους επιφάνειες (αυτοκινήτων, σκαφών, γυάλινων κλπ).

Αόρατη προστασία αδιαβροχοποίηση, στεγανοποίηση τοίχου, πέτρας, τσιμέντου.

Με μεταφορέα το νερό ή το καθαρό οινόπνευμα, τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην Νανοτεχνολογία-Αδιαβροχοποίηση, είναι απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σε βρεφικά ρούχα ή σε επιφάνειες κοπής τροφίμων.

Προϊόντα νανοτεχνολογίας που έχουν σαν βάση το νερό, απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, 100% οικολογικά και κατάλληλα για κάθε είδους επιφάνεια.

Τι κερδίζουμε από την Νανοτεχνολογία – Αδιαβροχοποίηση:

Εξαιρετική αντίσταση κατά των λεκέδων από κάθε είδους βρωμιά.
Η νανοτεχνολογία – αδιαβροχοποίηση παρέχει αντιβακτηριδιακή προστασία.
Η νανοτεχνολογία – αδιαβροχοποίηση προστατεύει τα χρώματα από την ηλιακή ακτινοβολία.
Μετά την νανοτεχνολογία – αδιαβροχοποίηση, ο καθαρισμός των επιφανειών είναι πολύ εύκολος και γίνεται μόνο με λίγο νερό.

Που εφαρμόζουμε τη Νανοτεχνολογία – Αδιαβροχοποίηση:

Σαλόνια
Μοκέτες, χαλιά, υφάσματα
Σκάφη
Αυτοκίνητα (εσωτερικές επιφάνειες αυτοκινήτων, αλλά και το εξωτερικό μέρος, το παρμπρίζ ή τις ζάντες!)
Ρούχα και υποδήματα -δερμάτινα ή και υφασμάτινα!
Πέτρινες και ξύλινες επιφάνειες και πολλές άλλες εφαρμογές.

Αδιαβροχοποίηση Και Προστασία Για Τζάμια, Είδη Υγιεινής, Υαλοπίνακες

Αδιαβροχοποίηση και προστασία σε τζάμια, είδη υγιεινής, υαλοπίνακες και υλ. συλλέκτες. Η αδιαβροχοποίηση κρυστάλλων εφαρμόζεται σ’όλα τα τζάμια για εύκολο καθάρισμα, σφράγιση και προστασία.
Αδιαβροχοποίηση για νιπτήρες/νεροχύτες
Αδιαβροχοποίηση για ντουζιέρες/μπανιέρες
Αδιαβροχοποίηση για πλακάκια τοίχου…
Αδιαβροχοποίηση φωτοβολταϊκών..
Προστασία φωτοβολταϊκών ..
(100ml σφραγίζουν περίπου 10-15 τ.μ)

Η αδιαβροχοποίηση & προστασία, για τζάμια, είδη υγιεινής, υαλοπίνακες και υλ. συλλέκτες είναι ένα υλικό για επίστρωση που βασίζεται στη νανοτεχνολογία και έχει ως αποτέλεσμα τα διάφορα υλικά που περιέχουν νερό ή λάδι να κυλάνε εύκολα και να φεύγουν από τις επιφάνειες, παίρνοντας τη μορφή πέρλας.

Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνεται η απομάκρυνση ρύπων και υπολειμμάτων από άλατα πάνω από τις κεραμικές επιφάνειες των ειδών υγιεινής ή από τις γυάλινες επιφάνειες των οικιακών ειδών.

Μετά την αδιαβροχοποίηση & προστασία, για τζάμια, είδη υγιεινής, υαλοπίνακες και υλ. συλλέκτες, μπορούν να προστατευθούν αόρατα από τους τύπους και τα βακτηρίδια.

Παραμένουν καθαρές για μεγάλο χρονικό διάστημα, η υγιεινή βελτιώνεται σημαντικά, ο χρόνος και ο κόπος για τον καθαρισμό τους ελαττώνεται στο ελάχιστο και η χρήση των καθαριστικών μέσων μειώνεται αισθητά.